Gratis verzending Benelux
085 130 0074
Top kwaliteit
Personalisatie mogelijkheden

Advies

Jaren ervaring
Wij hebben al jaren ervaring in de kunst branche en weten dat wat de één mooi vind het een andere totaal niet hoeft te raken. Het is voor de ander oninteressant of zelfs afstotend. Dus het beste advies in de kunst wereld bestaat niet.

  • Hoe persoonlijk smaak ook is zijn er toch een aantal factoren waar rekening gehouden kan worden. Wat is bijvoorbeeld het doel van de aankoop (opvulling, “gewoon zomaar” mooi, iets voor jezelf, trots etc.). En wat is het budget? Waar komt het werk te hangen en hoe groot of klein mag het zijn? Allemaal afwegingen die mede bepalen wat een passende kunstwerk is. Dit zijn een paar factoren waar wij de twijfels bij weg kunnen nemen.
  • Je aangekochte kunstwerk ophangen (een plaats geven in je huis / kantoor) is soms ingewikkelder dan het lijkt. Daarom voordat de plaat besteld word zorgen wij dat je eerst kunt zien (d.m.v. een voorbeeld) hoe het zal zijn als die hangt op de plaats waar je hem wilt hebben.

Juist doordat wij al jaren in de kunst sector werkzaam zijn hebben we al verschillende kantoren, woningen, appartementen en hotels ingericht. We zoeken altijd naar de beste combinatie van de genoemde factoren en wensen van de klant.

Toch kunnen wij door niet alleen advies te geven, maar ook met voorbeelden te komen of mee te denken een heel eind komen.

Een kunstwerk kan je gehele interieur al een hele nieuwe boost geven.

In onze eigen online winkel kun je verschillende platen vinden die allemaal persoonlijk geproduceerd worden bij iedere bestelling.

Wil je echt iets persoonlijks en unieks?
Kijk dan eens bij ons gepersonaliseerde kunst om een aanvraag te doen voor een unieke kunstwerk.

Bij vragen kun je altijd even contact met ons op nemen!

Gratis verzending Benelux
085 130 0074
Top kwaliteit
Personalisatie mogelijkheden
X
×