Gratis verzending Benelux
085 130 0074
Top kwaliteit
Personalisatie mogelijkheden

Ophangsysteem

Bij onze kunstwerken wordt ook los een ophangsysteem meegeleverd. Hiervoor bieden wij twee varianten, namelijk

Ophangplaat

Snel en gemakkelijk panelen ophangen is geen probleem, dankzij onze ophangplaten. De plaatjes zijn gemaakt van verzinkt staal met een dikte van 1 mm en de dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je het plaatje op de achterkant aan het paneel vast kunt plakken.

De ophangplaten worden als complete set geleverd, inclusief twee afstandhouders, een muurhaak, een plug en een schroef. Het effect wat deze plaat creëert is hetzelfde als het blind ophangsysteem. Dit systeem is meer geschikt voor plaatmaterialen van een kleiner formaat. Dit type ophangsysteem zult u dan ook ontvangen bij plaatmateriaal met een breedte en/of lengte kleiner dan 75cm.

Dit product kunt u via de mail bestellen. Bij onze werken wordt standaard een ophang plaat meegeleverd. Hieronder kunt u een uitleg video vinden voor het bevestigen van het blinde ophangsysteem. In de beschrijving van de video staan de stappen ook beschreven.

Blind Ophangsysteem

Het blinde ophangsysteem is een frame gemaakt van geanodiseerd aluminium Het frame heeft een profieldikte van 1,8 cm. Doormiddel van dubbelzijdige tape plak je het profiel aan het paneel vast. Het frame is rondom 10 cm kleiner waardoor deze niet zichtbaar is. Hierdoor wordt een 3D effect gecreëerd en komt het werk echt tot leven.

Dit product kunt u via de mail bestellen. Bij onze werken wordt standaard een ophang plaat meegeleverd. Hieronder kunt u een uitleg video vinden voor het bevestigen van het blinde ophangsysteem.

Gratis verzending Benelux
085 130 0074
Top kwaliteit
Personalisatie mogelijkheden
X
×