Ophangsysteem

Bij onze kunstwerken wordt ook los een ophangsysteem meegeleverd. Hiervoor bieden wij twee varianten, namelijk

Blind Ophangsysteem

Het blinde ophangsysteem is een frame gemaakt van geanodiseerd aluminium Het frame heeft een profieldikte van 1,8 cm. Doormiddel van dubbelzijdige tape plak je het profiel aan het paneel vast. Het frame is rondom 10 cm kleiner waardoor deze niet zichtbaar is. Hierdoor wordt een 3D effect gecreëerd en komt het werk echt tot leven.

Afhankelijk van het formaat van het plaatmateriaal ontvangt u dit ophangsysteem. Dit ophangsysteem ontvangt u bij plaatmateriaal waarbij de breedte en/of lengte groter is dan 75cm.

Ophangplaat

Snel en gemakkelijk panelen ophangen is geen probleem, dankzij onze ophangplaten. De plaatjes zijn gemaakt van verzinkt staal met een dikte van 1 mm en de dubbelzijdige tape zorgt ervoor dat je het plaatje op de achterkant aan het paneel vast kunt plakken.

De ophangplaten worden als complete set geleverd, inclusief twee afstandhouders, een muurhaak, een plug en een schroef. Het effect wat deze plaat creëert is hetzelfde als het blind ophangsysteem. Dit systeem is meer geschikt voor plaatmaterialen van een kleiner formaat. Dit type ophangsysteem zult u dan ook ontvangen bij plaatmateriaal met een breedte en/of lengte kleiner dan 75cm.

Een stappenplan hoe u dit kunt bevestigen vindt u:

X